Zgjithni ndonjërën nga pyetjet që doni të dini.

PYETJET MË TË SHPESHTA

Ku munde t'i gjej produktet e juaja?
 

Produktet e kompanisë Divani, mundë t’i shihni ne në lokalin prezantues në Ferizaj,në Rr.” Ahmet Krasniçi” , nr.1, me një sipërfaqe prej 1150m2.

Produktet janë të ekspozuara, mund të shihen për së afërmi dhe të bëhen porositë.

Gjithashtu produktet tona janë prezente në të gjitha qytetet e Kosovës ne disa lokale te perzgjedhuara, ku ju mund të kërkoni për prodhime Kosovare nga Divani.

Gjithashtu jemi në kërkim të partnerëve nga regjioni, Shipëria, Maqedonia, Mali i zi, andaj i ftojmë partneret potencial që të vijne dhe te shikojnë produktet tona.

A bëni transportin e moblijeve?

Ne nuk bëjmë transportin e mobiljeve, për shkak që kompania shet vetëm me shumicë.

Me çfarë lloj të drurit punohen garniturat?

Druri është i ahut i cili thahet në furrë për 45 ditë para se të futet në prodhim.

A punoni me porosi?

Ne punojme në seri dhe nuk marrim porosi të veqanta. Gjitha porosite e vecanta kushtojne më shtrenjtë.

A posedon Divani katalog?

Po,

Divani gjithmonë produktet e veta i përfshinë në katalogjet online dhe të shtypura.

A mundë të blejmë online?

Po ju mund të bleni Online, por ju nuk mund të paguani automatikisht, ju duhet të perzgjedhni produktet, sipas emrit, të dërgoni nje e-mail për të marrë konfirmimin, ne ju dergojmë llogarinë bankare pastaj ju mund të paguani produktet.

Ku mund t’i gjej çmimet?

Çmimet e produketeve tona mundë t’i merrni në  numrat kontaktues:

045/ 499 277 - Bujar Raka

044/ 804 520 - Avni Geylan